De - Zal GT

Preparat do higienicznej antyseptyki rąk w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wykazuje właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze. Posiada zdolność kumulowania się w naskórku, przez co charakteryzuje się przedłużonym działaniem (ok. 3 h). Niszczy drobnoustroje bytujące w głębszych warstwach skóry, które uwalniają się od rękawic np. podczas zabiegów. Zawiera substancje natłuszczające i nawilżające, zapobiegające wysuszaniu rąk i utrzymujące elastyczność skóry. Atest PZH nr HŻ/3946/2007. Preparat przebadany dermatologicznie wg normy B22569/4973/10.

Zastosowania

Kontakt z żywnością (gastronomia, przemysł spożywczy).

Metody użycia

Higieniczna dezynfekcja rąk: 3ml preparatu; Pozostawić do wyschnięcia; Stosować zgodnie z opisem na etykiecie. Preparat należy wcierać porcjami w suche dłonie przez 30 sekund – czas ten jest równoznaczny z dwukrotnym powtórzeniem czynności; Stosować bez rozcieńczania;

  • Dostępne opakowania: 250ml, 1l, 5l, 10l, 20l, 200l
  • pH: 7

Karta techniczna Karta charakterystyki Katalog

W celu uzyskania szczegółowej informacji dotyczącej oferty prosimy o kontakt.